[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [NOVICE] LI under opstart



Svend Erik Venstrup - Nielsen wrote:

>
> Hej lug´er
>
> under opstart skriver min PC  LI og standser,
>
> jeg ved at det er et problem med:
>
> /etc/lilo.conf
>
> boot=/dev/sda

Skal den^ kommando henvise  til MBR eller /boot/vmlinuz*

>
> map=/boot/map
> install=/boot/boot.b
> prompt
> timeout=50
> default=linux
>
> image=/boot/vmlinuz-2.2.12-20
>  label=linux
>  initrd=/boot/initrd-2.2.12-20.img
>  read-only
>  root=/dev/sdb1
>
> other=/dev/sda2
>  table=/dev/sda
>  label=dos
>
> Jeg kan ikke se nogle fejl,
>
> jeg har læst nogle mails
>
> søgeord LI = 0 resultat
> Søgeord LILO  mange ( Uoverskueligt )
>
> Kigget i Friheden -T-A-V intet om fejlfinding i lilo
>
> kiget på
> file:/usr/doc/HOWTO/other-formats/html/mini/LILO.html
>
> jeg kan ikke finde nogen løsning
>

Jeg har nu prøvet /sbin/lilo !
Samt den metode med bootdisketten som martin foreslog i sin
mail!
Stadig den fortvivlede langsomme opstart

> jeg starter fra en boot diskette men det er langsomt

>
> Hilsen (-;>/


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 20:59 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *