[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

ALSA problemer?



Hej Novice-hjælpere!

Problem er at jeg ikke kan høre fornuftig lyd fra Audacity - lyd af .dv
filer , .mp3 osv.
Wav-filer køres OK men kun i standard CD-afspilleren.
Alsaplayer og XMMS lyder præcis som ved Audacity ligesom en støjsender -
al lyd kører for hurtigt.


Til kontrol af ALSA har jeg prøvet:'

lsof /dev/dsp/*
lsof: status error on /dev/dsp/*: Not a directory

Er det her problemet er?

phili@:~$ lsmod|grep snd
snd_ens1370            18528  4
snd_rawmidi            24480  1 snd_ens1370
snd_seq_device          8460  1 snd_rawmidi
snd_pcm_oss            52132  0
snd_mixer_oss          19680  2 snd_pcm_oss
snd_pcm                94696  3 snd_ens1370,snd_pcm_oss
snd_timer              25060  2 snd_pcm
snd_page_alloc          9732  2 snd_ens1370,snd_pcm
gameport                4448  1 snd_ens1370
snd_ak4531_codec        7552  1 snd_ens1370
snd                    55012  12
snd_ens1370,snd_rawmidi,snd_seq_device,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_timer,snd_ak4531_codec
soundcore              10016  2 snd


/etc/esd.conf HAR jeg rettet til:
[esd]
auto_spawn=1
spawn_options=-terminate -nobeeps -as 2 -d default
spawn_wait_ms=100
# default options are used in spawned and non-spawned mode
default_options=

Ligesom resten ligesom på:
http://ubuntuguide.org/#configuresoundproperly
Det fik lyden fra Kino til at fungere, men kun her - ikke Audacity,
hilsen

Phillip


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:21 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *