[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] SCSI, + ekstra IDE = LILO problem




On Thu, 6 Apr 2000, Ole Vilmann wrote:

> Jeg har kæmpet en del med min maskine de sidste par dage:
> 
> 1. stk IDE (til Windows NT) (master dvs. som /dev/hda)
> 1. stk SCSI (til Linux)
hvilken staar som boot disk i bios ??


> Booter ved LILO uden problemer.
> 
> Jeg har normalt min lilo liggende som en fil på WinNT og
> booter den vha NT bootloader. Under alle disse forsøg har
> jeg kopieret MBR på en floppy og forsøgt boote derfra.
> 
> Har puttet en ekstra HD, IDE i som master på den secondary
> IDE (som /dev/hdc) og har en CD-ROM som slave (/dev/hdd).
> 
> Når den ekstra disk sidder i kan jeg ikke boote med LILO.
> Når jeg booter fra en kerne på en floppy går det fint, men
> altså ikke med LILO !
sikkert fordi den forsoeger at boote fra disk 2, som jo er ide disk 2, og 
ikke laengere scsi.
Du kan med lilo angive geometrien, samt raekkefoelgen paa diskene.



ion++



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *