[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] SCSI, + ekstra IDE = LILO problem



Hej Jon,

Jeg har prøvet meget ! I min bios står A:,C: (kan ikke andet)
som rækkefølge. Det jeg dog gør er at boot fra floppy med
lilo på floppy'en.

Jeg har forsøgt:
disk=/dev/sda
    bios=0x80
disk=/dev/hdc
    bios=0x81

Jeg er sådanset ligeglad med alle andre diske i første omgang
end SCSI disken. Det er den al linux ligger på (den nye IDE
disk /dev/hdc er en ekstra linux disk).

/dev/hda er WinNT disken som ikke bliver brugt til andet
end et mount point.

Tror du at jeg behøver at angive geometrien af den nye 
disk ?

Ole Vilmann

Jon Bendtsen wrote:
> 
> On Thu, 6 Apr 2000, Ole Vilmann wrote:
> 
> > Jeg har kæmpet en del med min maskine de sidste par dage:
> >
> > 1. stk IDE (til Windows NT) (master dvs. som /dev/hda)
> > 1. stk SCSI (til Linux)
> hvilken staar som boot disk i bios ??
> 
> > Booter ved LILO uden problemer.
> >
> > Jeg har normalt min lilo liggende som en fil på WinNT og
> > booter den vha NT bootloader. Under alle disse forsøg har
> > jeg kopieret MBR på en floppy og forsøgt boote derfra.
> >
> > Har puttet en ekstra HD, IDE i som master på den secondary
> > IDE (som /dev/hdc) og har en CD-ROM som slave (/dev/hdd).
> >
> > Når den ekstra disk sidder i kan jeg ikke boote med LILO.
> > Når jeg booter fra en kerne på en floppy går det fint, men
> > altså ikke med LILO !
> sikkert fordi den forsoeger at boote fra disk 2, som jo er ide disk 2, og
> ikke laengere scsi.
> Du kan med lilo angive geometrien, samt raekkefoelgen paa diskene.
> 
> ion++


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *