[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

[TEKNIK] Scsi driller



Hej linuxhajer!

Jeg har følgende problem under Linux:

Jeg har et dual P2 board med indbygget adaptec 7895 dual channel!

Jeg har forbundet en enkelt harddisk i enden af scsi kæden, og har
termineret den! Samtidig er host adapteren sat til scsiterminerng = enable!

Men ved installation får jeg følgende besked:

Jeg får følgende ved tryk på ALT F3

Probing buses
Finshed bus probing
Found suggestion of aic7xxx
Found aic7xxx device
Found suggestion of aic7xxx
Found aic7xxx device
Found device justprobe is 0
Going to insmod aic7xxx.o (path is NULL)

Jeg får følgende ved tryk på ALT F4

Detected scsidisk sda at scsi0, channel 0, id 0,lun0
scsi: aboting command due to timeout, pid16,scsi1,channel0,Id0,lun0
Test unit ready 00 00 00 00 00

Detected scsidisk sda at scsi0, channel 0, id 0,lun0
scsi: aboting command due to timeout, pid16,scsi1,channel0,Id0,lun0
Test unit ready 00 00 00 00 00


Herefter hænger systemet....
Det er et Iwill board, et DPIILS2.. Nogen der kender det?

Jeg leder nu efter nogen der er scsi haj, da jeg her i gruppen har fået fin
hjælp til det nok ikke er Linux der er problemet!

Jeg har prøvet at sætte en aha2940 controller i og her virker det hele fint!
Så disken er termineret korrekt!

Skal sådan en dual channel scsi konfigureres anderledes?

Skulle dette være en forkert gruppe, modtager jeg gerne henvisninger til
andre NG´er!

Mvh

Tue :-)




 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *