[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Lydkort vil ikke duplex



På arbejdet bruger jeg et soundblaster 16 lydkort på redhat-6.1.
Det virker med xmms og alting. Men ikke med "rat", en
mbone applikation.

rat siger
Cannot enable full-duplex mode. Are you sure your hardware supports
full duplex operation? Look for the word `DUPLEX' in /dev/sndstat. 

(der står ikke duplex nogen steder i /dev/sndstat).

dmesg siger
Soundblaster audio driver Copyright (C) by Hannu Savolainen 1993-1996
SB 4.12 detected OK (220)

Og når jeg starter rat, kommer desuden:

SB16: Bad or missing 16 bit DMA channel

conf.modules siger
alias sound sb
options opl3 io=0x388
alias midi awe_wave
post-install awe_wave /usr/bin/sfxload /etc/midi/GU11-ROM.SF2
options sb io=0x220 irq=5 dma=0 dma16=0 mpu_io=0x330

Jeg kan ikke huske hvorfra jeg har fået den ide at sætte begge
dma'er lig nul. Er det problemet? Jeg har prøvet at sætte
dma16=1, men det gav det samme.

Jeg aner ikke hvad lydkortet forventer.

-- 
torben fjerdingstad        | linux-2.3.99-pre3/GNU/gnome-1.0
sslug@sslug        | linux får den op og stå


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *