[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Netværk igen igen



Hej. Så er der lige et par netværksspørgsmål igen.
Jeg har to computere med linux på.
Nr 1: opsætning under network configurator:

Names -
 Hostname: jww
 Og ikke andet her

Hosts: -
     Nr1: IP: 127.0.0.1 Name: jww Nicknames: jww
     Nr2: IP: 195.100.100.102 (Denne har jeg selv sat, men skal den være
der?) Name: jww Nicknames: jww - Linux

Interfaces: -
 Nr.1 Interface: Lo(eller io?) ip: 127.0.0.1 proto: none atboot: yes Active:
active
 Nr.2 Interface: eth0 ip:195.100.100.102 prot: none atboot: yes active:
inactive( er det rigtigt?)

Routing: -
 INTET


PC NR 2:(network configurator)

Names: -
 Hostname: oww
 ikke andet

Hosts: -
 Nr1: IP: 127.0.0.1 Name: Localhost Nicknames: Localhost.Localdomain
 Nr2: IP: 195.100.100.100 Name: Linux Nicknames: oww linux

Interfaces: -
 Nr1: Interface: LO(iO) ip: 127.0.0.1 prot: none atboot:yes active: active
 Nr2: Interface: eth1 ip:195.100.100.100 proto: none atboot: yes active:
active

Routing: -
 Intet


Hvad er der galt? jeg håber det er overskueligt, og information nok.
Skal man bruge "Usernet" til noget, når man skal på det lokale netværk?

Med venlig hilsen
/Øistein wind/


P.S. Jeg er ikke så erfaren i linux endnu!!!, så prøv at svare, så det ikke
er helt uforståeligt for en _nybegynder_.

På forhånd tak!!!!!!!




 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *