[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] hjælp mig




Kim Schulz skriver:
> 
> Kurt Jensby skriver:
> >
> > Hej alle ssluger
> >
> > Jeg vil lige begynde med at fortælle at jeg er meget ny inden for linux
> > RedHat 6.1 og linux generelt !!!
> >
> > men jeg er da kommet igang men har nu fået et par poblemer :-(((
> > det første poblem er mit lydkort ! en sound blaster pci64
> > når jeg køre sndconfig virker den ok da jeg kan høre testen der er
> > indbygget !!!! men når jeg skriver startx og herefter prøver de lyde der
> > er indbygget i linux så siger den ikke en kvæk !!!
> > Hvad har jeg gjort forkert ??? Eller hvad har jeg ikke gjort ???
> 
> har du tjecket at Lyden ikke er "Mute"!! Det har jeg været ude for at
> den var som default!
> Ellers så ved jeg at Creative har rimelig Linux support efterhånden.
> Se http://linux.creative.com

ups lille rettelse: 
http://developer.soundblaster.com/linux/

Det skulle være den rigtige adresse :o) 


-- 
-
 MVH
   Kim schulz
========================================================================
|                 ADICT Kode Slave - www.adict.net                     |
|            Dansk Linux Link Database - www.LinuXia.dk                |
========================================================================
              Sleep is just a cheap substitute for coffee     
     Fast, reliable, cheap - pick any two - [Microsoft in a Nutshell]


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *