[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

SV: [TEKNIK] Generelt CD-drev problem.



Hej jeg har nu fundet ud af hvad fejlen er:

Efter at have skildt cd-rom drevet i 1 million stykker. viste det sig til
min anelse at drevet var kaput. (ikke min skyld).

læse hovedet kører udemærket frem og tilbage i dens slæde. Men selve
cd-rommen blivver ikke sat i spind. der er en elektromotor som er kaput :-)

hvilket forklare at bios kan finde drevet. men drevet kan ikke se at der er
en cd i.
koklusion jeg må anskaffe mig et nyt cd-rom drev.

(tid til at skifte til scsi :-))

!!!!!!!! Best Regards !!!!!!!!!
Lord Nikon A.K.a Daniel Pedersen
e-mail: sslug@sslug


-----Oprindelig meddelelse-----
Fra: Klavs Klavsen [mailto:sslug@sslug
Sendt: 14. april 2000 12:24
Til: sslug@sslug
Emne: Re: [TEKNIK] Generelt CD-drev problem.




Hej Daniel,

Jeg har faktisk også været ude for en tilsvarende situation..

jeg havde en Linux bootdisk.. som lige pludselig ikke ville boote på nogen
af
vores maskiner.. NF5000..
..
jeg fandt til sidst ud af at, med NF5000 maskiner kommer der 2 typer af
cd-rom
drev.. det ene et SONY.. hvilket virker fint.. og det andet (kan ikke huske
hvad
det hedder), virker ikke.. nogle gange i starten.. men holder op med at
virke
senere.. fejlen kunne ses, ved at når jeg havde mountet en cd, så var der
kun
underlige filer på det.. og jeg kunne ikke boote på det heller.. Hvis du er
interesseret i at vide hvilket cd-rom drev det var der ikke virkede.. så kan
jeg
lige give et ring til ham IBM-teknikeren som har måtte skifte vores cd-rom
drev
ud :-)

/Klavs







"Lord Nikon A.K.A Daniel Pedersen" <sslug@sslug> on 12-04-2000
22:47:24

Please respond to sslug@sslug








 To:      "sslug@sslug" <sslug@sslug>

 cc:      (bcc: klavs Klavsen/Berlingske-Online)



 Subject: [TEKNIK] Generelt CD-drev problem.








Hej

Jeg er kommet i en mærkelig situation.

Jeg sider ved min computer. skal bruge mit Atapi cdrom (i win2k) pludselig
virker dette drev ikke.

jeg tænker så det nok bare er win2k :-). Så jeg beslutter, at opgradere min
redhat istedet til 6.2, men boot cd'en virker ikke på dette cd-rom drev
(cd'en virker på min bærbar).
så prøver jeg i mit scsi cdrom drev, hvor jeg uden problemmer kan boote på
cd'en. jeg finder ud af under installatonen at redhat 6.2 er noget lort. Der
er nogle store problemmer med modules, nå men tilbage til cd-rom drevet. Jeg
beslutter mig for, at installere Redhat 6.1 igen. Til min store overraskelse
virker nu ingen af mine cd-rom drev. ????

hvad sker der ???

jeg fjerne lilo med en fdisk /mbr og kan så boote i win2k igen, her inde
opservere jeg, at Atapi cd-rom drevet overhoved ikke virker. men scsi cdrom
drevet virker fint, den kan bare ikke boote længere.

er der nogen som kan forklare hvad der sker.

Jeg har checket hardwaren:
intet lugter brændt. og alle kabler er korrekt monteret. Er der nogen som
har nogen somhelst ideer. Eller er der nogen som der har oplevet noget
ligende???

!!!!!!!! Best Regards !!!!!!!!!
Lord Nikon A.K.a Daniel Pedersen
e-mail: sslug@sslug







 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *