[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] opsætning af route



On Sat, Apr 15, 2000 at 22:15:02 +0200, Michael Rasmussen wrote:
> Hej alle,
> 
> Jeg har netop købt en fast forbindelse til nettet. Forbindelsen kobles op
> vha. en router, og det er så meningen at den skal tilsluttes min
> linuxserver, men jeg kan ikke rigtig få det til at fungere, så derfor håber
> jeg på hjælp fra jeres side. Problemet er som følger:
> 
> Opsætning
> 
> server

Var det linux box eller en anden server ? 

(Hvorfor er "route -n" så dårligt formateret, er det din mailreader der 
 ikke  kan finde ud af standard ascii-tekst , for når jeg kalder route -n
 så viser den det fint i < 80 tegn/linie og i kolonner ?)

> Kernel IP routing table (server)
> Destination           Gateway         Genmask               Flags Metric Ref
> Use Iface
> 192.168.100.1     0.0.0.0            255.255.255.255  UH     0   0 0  eth1
> 192.168.1.2         192.168.2.1    255.255.255.255  UGH  0        0
> 0  eth0
> 192.168.1.2         0.0.0.0            255.255.255.255  UH     0        0
> 0  eth0
> 255.255.255.255 0.0.0.0            255.255.255.255  UH     0        0
> 0  eth1
> 192.168.2.1         0.0.0.0            255.255.255.255  UH     0        0
> 0  eth0
> 192.168.100.0     0.0.0.0            255.255.255.0      U        0        0
> 0  eth1
> 192.168.2.0         0.0.0.0            255.255.255.0      U        0
> 0         0  eth0
> 127.0.0.0             0.0.0.0            255.0.0.0              U        0
> 0         0  lo
> 0.0.0.0                 192.168.2.1    0.0.0.0                  UG     0
> 0         0  eth0
> 
> forbindelse internt virker: ping, telnet, ftp, men når der skal skabes
> forbindelse til router fås følgende fejlmeddelelse:
> 
> Win klient
> 
> C:\>ping 192.168.1.2
> 
> Pinger 192.168.1.2 med 32 bytes data:

Er der en "ping" server på 192.168.1.2 ?
Hvorfor hedder eht1 255.255.255.255 og 192.168.100.0 (måske noget med dhcp
skal den virke sådan)?

Du har checket at din firewall ikke er synderen ?

Prøv evt. traceroute .

-- 
mvh Frank Damgaard  | http://home3.inet.tele.dk/frda/



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *