[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] Problemer med lyden



>
> Jeg har set noget af det samme på et tidspunkt. Hunden lå begravet i
> BIOS-opsætningen omkring PCI-timing på grafiktortet så vidt jeg husker. Prøv
> at pille lidt rundt ;-)
>

Hmmm, jeg syntes jeg har prøvet at pille ved næsten alt hvad jeg kunne finde
omkring pci bussen og isa-opsætningen. Jeg rodede mig ud i at lydkortet
nogengange overtog netkortets resourcer hvilket er virkelig skidt. Det eneste
tidspunkt jeg kan starte alt op på er når jeg beder min bios om at sætte ISA
porten til at bruge IRQ 12 og DMA 5 så kan det hele startes op. Men den
skratter dog stadig i lyden når jeg scroller i f.eks. netscape. Et andet lille
hint kan være at jeg har opdaget at jo højere cpu frekvensen er jo være
skratter den. Jeg ved ikke helt hvad det betyder. Men sådan er det ihvertfald.

Man begynder jo snart at blive desperat :)

mvh
Jesper



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *