[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

[TEKNIK] XFree86 4.0 og afinstallerings problemer



[Repostet, da den forgående post blev trådet under en meget gammel
post. Jeg har så ændret subj.]

Jeg prøvede i går aftes at indtallere XFree86 4.0. Det gik ikke så
godt, så jeg valgte at geninstallere mit 3.3.6 fra min Redhat 6.2 CD
med kommandoen rpm -Uvh --nodeps --force XFree86*. Nu virker mit X
også igen. men der er opstået et enkelt problem, som jeg ikke kan
forstå. Når jeg prøver at starte Netsacpe, så kommer den med en fejl:
cannot load shared library: libXpm.so.4: File not found. Jeg har ledt
alle RPM's på cd'en igennem efter denne fil men den eksistere ikke.
Jeg har dog lagt mærke til, at den eksistere i XFree86-4.0-libs.rpm.
Er der nogen der aner hvad den fjel går ud på? Tilsyneladende er det
en rimelig vigtig fil, da der er mange andre pakker, som afhænger af
den, men jeg kan bare ikke finde den. Spørgsmålet er om der har været
en form for symlink før?


--
Morten Boysen
Mangler der nogle r'er, så er det fordi mit tastatu sutter.



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 21:38 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *