[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] UTF-8 encoding fra apache




Måske der er forskel i hvor man sætter " " :

AddType "text/html; charset=UTF-8; q=1.00"  .html .shtml
AddType "text/plain; charset=UTF-8; q=1.00" .text .txt

Jeg prøvede lige ovenstpende med apache2 (debian/testing) og
hvis jeg laver en .htaccess så vil filerne i aktuelle
og underliggende kataloger få UTF-8.
(det kan også tilføjes i apache2.conf eller andre opsætningsfiler
til apache)



hmm, nu virker det selvom der ikke er angivet utf-8 andre steder end i meta tag'et, Og det både i Firefox og IE.
Jeg har tilføjet "AddDefaultCharset UTF-8" i virtual host'en og det godtager den. Tak for hjælpen.


Mvh, Poul



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2005-08-10, 22:26 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *