[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] Sensors-detect finder ikke min cpu-køler



Frank Damgaard wrote:


Mit bundkort med Athlon 64/3000 (939/90nm) og MSI K8N/neo4
bruger 80-90 Watt excl skærm med 2 SATA harddiske, Nvidia 6200TC/PCI-e, et Hauppauge PVR350 excl. skærm.


Min hardware er:
AsusA8V bundkort med Atlon 64/3500 (939/90nm) med 1 SATA harddisk, AOPEN ATI9250 APG kort.
Jeg har sat strømstyringen til 'akustik', og det gør, at den i 'normaltilstand' kører på halv kraft, og kun ved hård belastning (f.eks. ved compilering) går på fuld kraft.
Der bruger den ca. 75 watt, men så snart den kører op i omdrejninger stiger det til ca. 125 watt. Selvfølgelig er der så også aktivitet på harddisken.
Hvis jeg kun øger hastighed ved at fjerne 'trottlingen' bruger den ca. 105 watt.
Altså et merforbrug på 30 watt og harddiskaktivitet bruger 20 watt - jamen den står da og snurrer hele tiden? er det så i diverse 'broer' at strømforbruget ligger?
Alt målt på 230volt siden.


--
mvh Mogens Jæger



 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2006-04-01, 02:02 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *