[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] SCSI problem



Frank Larsen wrote:
Du skal finde ud af følgende:

1. Hvilken controller der er scsi0 i dit system.

2. Hvilken kanal der er 0 på den pågældende controller.

3. Hvilken disk der er har SCSI-id 0 på den pågældende kanal.


Jeg vil anbefale på det kraftigste at du laver punkt 2 og 3
incl. tests på BIOS-niveau.

Hvilke controller anvendes der i systemet ?

Med venlig hilsen / Regards
Frank Larsen
Kimik IT A/S
PO Box 740
3900 Nuuk
Greenland
Mail : sslug@sslug
Phone: +299 34 20 00
Fax : +299 34 20 01
Skype: larsen_frank
Gmail: franklarsen19xx



SCSI0 er så vidt jeg ser RAID controlleren (MEGARAID SCSI 320-2), derpå findes der 2 SCSI Adaptec Adaptec AIC7902 Ultra320 SCSI )controllere som har channel 1 og channel 2, Og Disken kan jeg godt finde også.

Som jeg har forstået, så findes channel 0 findes vel faktisk ikke på hardware niveau, men kun som virtuel kanal i interfacet til RAID controlleren.
Det gør det lidt svært at identificere hvor problemet er.


/Søren


Så kan du have et problem med RAID-en.

For at udelukke HW-fejl, skal du ind i Megaraid bios og lave checks her.

Med venlig hilsen / Regards
Frank Larsen
Kimik IT A/S
PO Box 740
3900 Nuuk
Greenland
Mail : sslug@sslug
Phone: +299 34 20 00
Fax : +299 34 20 01
Skype: larsen_frank
Gmail: franklarsen19xx



RAID'en opfører sig meget uskyldigt. De tests jeg kan udføre fra BIOS melder alt godt. Men jeg synes stadig væk det er lidt besynderligt at fejlen kun kommer hvis partitionen er mountet under boot. Jeg forstår ikke helt hvad forskellen skulle være på de to scenarier.

Da den alligevel skal geninstalleres overvejer jeg at fjerne RAID kortet og lave software RAID for at se om fejlen der kommer nogle fejl. Men hvis jeg gør det, er jeg selvfølgelig frataget muligheden for at finde fejlen på dette setup.
Vi har ikke ritigt råd til at købe et andet RAID kort, hvis fejlen ikke er der.


 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2006-07-01, 02:02 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *