[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] (none) [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]
 
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Skåne Sjælland Linux User Group - http://www.sslug.dk Home   Subscribe   Mail Archive   Forum   Calendar   Search
MhonArc Date: [Date Prev] [Date Index] [Date Next]   Thread: [Date Prev] [Thread Index] [Date Next]   MhonArc
 

Re: [TEKNIK] Ubuntu 6.06 window manager, og alt det andet.1.Hardware har været i brug med xp lige indtil ubuntu 6.06 holdt sit indtog. Hardware har ikke "skabt" sig med xp. Men måtte smide en af harddiskene og et lan ud, som ubuntu 6.06 ikke kunne forenes med.
2.Ram 256 mb sdram (192 kræves)700 mb processor intel pentium 3
3. *ctlr+alt+f2 er bla. noget der ikke virker længere nu*. Altså ikke noget med at kunne skrive gksudo nautilus osv.
4. Savner bla. photoshop, ja jeg ved godt gimp fremhæves, men den er kun en gimpe ifht photoshop. Ordentligt logprogram, er "ham" find ud af hvad det er, som et eksempel på indforståethed. Har mange qsoer, men ikke mange qsl, logger dem manuelt, ikke dem på 550. Når du finder ud af det, hvor mange tror der ved hvad det er på forhånd?
Jeg er nok naiv, men en xp på ubuntumaner med fuld grafisk brugerflade ville være et ønske for mig. Det kan godt være at det ikke er linuxk`s at tænke så banalt, men ubuntu 6.06 viser den ikke vejen bla mht hvor mange der allerede bruger den ift andre distro`s. Det her skal for øvrigt ikke ende med en diskution om xp kontra ubuntu 6.06. Jeg orker det ikke.
Jeg holder ikke med hverken den ene eller den anden, men vil have det bedste uanset "mærke". Stabiliteten i xp har gjordt sit at ubuntu 6.06 er inde på prøve nu.
5. Har ængelsk ubuntu, for at undgå sprogforbistring.
6. Om jeg ubuntu 6.06 bliver mit nye OS? :-\ :'(
7. Jeg er glad for at der er nogen der har lyst til at hjælpe.


vy 73 de oz1cys (indforstået hoho)

Jesper Krogh wrote:

I sslug.teknik, skrev Tommy Nikolajsen:


Er en nogenlunde habil xp bruger og fulstændig blank mht linux. Har inst. ubuntu 6.06 på gammel pc (hardware er ok, mener jeg). Har brugt "nogen" tid på at sætte mig ind i ubuntu 6.06.Hvor gammel? Specs? .. Der er 2 problemer med Gammel hardware:
1) Det har nogengange stået for længe og er blevet defekt med sig selv. 2) Der er for lidt ram til at moderne desktop-enviroments er sjove.


For at kunne hjælpe dig, har vi reelt brug for en mere specifik
beskrivelse af problemet. Det er svært at hjælpe med at debugge med de
oplysninger vi har fået i øjeblikket. En mulighed er at trykke på crtl+alt+F2, logge ind og skrive:
sudo /etc/init.d/gdm stop (stop det grafiske login system)
Skriv:
startx -> start den grafisk brugergrænseflade.


Send evt. fejlmeddelelser hertil...Min opfattelse af linux og dem der brænder for det er at de alle gerne vil have linux ud til folket. Så tænk over det i de svar I og forudsætninger I giver/stiller.Nææ.. men det gør da ikke noget hvis andre også har den glimrende
oplevelse af Linux som man selv har. (har ikke brugt Windows til noget
siden sommeren 1999).
Jeg mener at ubuntu 6.06 er et godt eksempel på ovenstående. Det er den linuxkandidat jeg har "mødt" der kommer tættest på målet (folkelighed), men der er langt igen før end Hr og fru Danmark sætter sig til en linuxstyret pc. et skridt på vejen kunne være at lave en guide på dansk med bla linier der kan sættes direkte ind i en terminal, eller endnu bedere lave en garafisk overflade hvor terminalen ikke skal i brug. Få almindelige brugere vil kunne bruge en terminal.Hvad savner du at kunne?
Om jeg smider ubuntu 6.06 ud afhænger om jeg magter at TÆMME den.:-)

Jesper
 
Home   Subscribe   Mail Archive   Index   Calendar   Search

 
 
Questions about the web-pages to <www_admin>. Last modified 2006-07-01, 02:02 CEST [an error occurred while processing this directive]
This page is maintained by [an error occurred while processing this directive]MHonArc [an error occurred while processing this directive] # [an error occurred while processing this directive] *