SSLUG-møde: Alan Cox i Lund, Skåne d. 7/10 2000 kl 15:30

Tilmelding


Alan Cox

Alan Cox, der er en af de førende Linux-udviklere kommer til Lund og fortæller om den nye Linux-kerne 2.4. Alan Cox er kendt for sit store engagement i Linux, og ikke mindst for vedligeholdelse af de tidligere Linux-kerner 2.0 og 2.2. Derudover er han involveret i en lang række Open Source-projekter såsom GNOME og LSB.

Tilmelding til SSLUG-mødet er nødvendig. Her er listen med de tilmeldte.

Der er plads til 350 personer og der lukkes automatisk for tilmelding, når der ikke er flere pladser. Der er gratis entré.

Fra Danmark vil SSLUG i samarbejde med KLID arrangere fælles buskørsel, hvis der er deltagere nok. Afgang bliver i så fald fra Hovedbanegården i København.

Til dem der selv kører til Kårhuset i Lund, findes der kort her - vi skal være i Kårhuset, hvor der står "Tekniska Höjskolan" på kortet. Se desuden efter "KH" ved J Ericssons väg.

Mødet holdes i samarbejde med Dator Föreningen (DF) i Lund og Skåne Sjælland Linux User Group (SSLUG). Alan Cox er i Stockholm i dagene omkring konferencen The Open Source Revolution og hans rejse til Sverige er sponsoreret af FramFab og DriftsBolaget via DF.

Alan Cox http://www.linux.org.uk/
DF http://www.df.lth.se/
KLID http://www.klid.dk/
SSLUG http://www.sslug.dk/